Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger
Forside Meld dig ind Om os Hold og danse på holdene Arrangementer Fotos
Kondiholdet  - Hold nr. 11 Mandag kl 18:00-19:25 i Greve Idræftscenter Aktivitetssal 3 Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i
Sæson 2018-19
Annette Dida Nielsen Instruktør Telefon: 20 24 98 75 E-mail: annettedida@gmail.com
Mandage kl. 18:00-19:25 – Holdnr. 11 På Kondiholdet danser vi i 1 1/2 time: Vi har dansesæt á 5 danse, 30 sekunders drikkepause, dansesæt á 5 danse osv. Hvert dansesæt er bygget op så vi starter op stille og roligt og tempoet øges og vi slutter igen af stille og roligt. Der er ingen undervisning (men lidt hjælpe-cuing undervejs) så du skal være indstillet på ”learning by doing” og bruge alles fødder til hjælp. Dansene er på alle niveauer, nye og gamle og i forskellige tempi og der danses til forskelligt musik – både country og non-country. Der forventes et stabilt fremmøde og engagement i undervisningen. Der må kun danses i bløde såler /dansesko i lokalet. Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Annette (instruktøren): annettedida@gmail.com ----------------------------------------------- Priser for Kondiholdet 2018-19: Som første hold: 600 kr. Som efterfølgende hold: 200 kr. Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr.
Først skal du starte med at læse holddefinitionen for Kondiholdet. Som du kan se så danser vi 5 danse og holder 30 sekunders drikkepause og danser videre. Det er en blanding af mange forskellige danse. De fleste af dem har jeg undervist i på et tidspunkt. Der er også nogle øvede danse og det vil være danse der er udlært af mig på det øvede hold de sidste år. Men der er flest High beginner og Improver-danse. Der vil måske også være en helt ny dans – det betyder at jeg heller ikke kan den. Den gennemgåes med 8 counts ad gangen et par gange og så er der musik på. Vi danser meget og griner rigtig meget. sveder også en del. Tilmeld dig gerne en prøvetime – og få det prøvet af. Annette, instruktør NB: Der er ingen undervisning på dette hold i uge 40 og 41 pga. ferie. De erstattes med undervisning i uge 42 og 51 - også selvom det ikke fremgår af vores kalender.
-