Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger
Forside Meld dig ind Om os Danse på holdene Arrangementer Fotos
Let øvede - Ti01  Tirsdag kl. 18:00 - 19:25 i Greve Idrætscenter Aktivitetssal 2 Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i
Sæson 2017-18
Britt Hoeing Instruktør Telefon: 50 94 81 87 E-mail: bmhoeing@privatmac.dk
Let øvede: Holdet for dig, som vil videre i Linedance. Du har danset 1-2 år og kender en del grundtrin. Du ønsker at lære mere. Vi skal danse gode danse for let øvede (som repeteres), men også giver nye udfordringer (drejninger, tag og restart). Vi danser overvejende 32 counts danse men snuser også til de lidt større danse. Vi danser til alle former for glad musik. Vi går roligt frem med 2-3 nye danse pr. måned. Der repeteres og vises “vægge” når der er ønske om dette.
Holddefinition for Let øvede 2017-18 Tirsdage kl. 18:00-19:25 Holdet er for dig, som vil videre i Linedance. Du har danset 1-2 år (eller mere) og kender en del grundtrin. Du ønsker at lære mere. Vi skal danse gode danse for let øvede (som repeteres) men også giver nye udfordringer (drejninger, tag og restart) Vi danser overvejende 32 counts danse men snuser også til de lidt større danse. Vi danser til alle former for glad musik - nyt, ældre, country og noncountry. Vi går roligt frem med 2-3 nye danse pr. måned. Der repeteres og vises “vægge” når der er ønske om dette. Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet. Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Britt (instruktøren): bmhoeing@privatmac.dk ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Priser for Let øvede-holdet 2016-17: Som første hold: 525 kr. Som efterfølgende hold: 200 kr. Tilmelder man sig på flere hold, er det dyreste hold altid det første hold. Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr. Prisen er lavere på dette hold da der undervises 4 gange færre end på et standardhold.