Medlem af Greve Idrætsforening og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger
Forside Meld dig ind Om os Hold og danse på holdene Arrangementer Fotos
Øvede - Hold nr. 07  Torsdag kl. 18:00 - 19:25 i Greve Idrætscenter Aktivitetssal 2 Der må kun danses i bløde såler og indendørssko i lokalet.
Annette Dida Nielsen Instruktør Telefon: 20 24 98 75 E-mail: annettedida@gmail.com
Sæson 2018-19
Holddefinition for Øvede 2018-19 Torsdag kl. 18:00-19:25 Det øvede hold er for dig der har danset i en del år. Du kan de fleste trin på rygraden og vil gerne lære nyt og mere!  Du kan forvente 2-4 nye danse hver måned. Du vil stifte bekendtskab med danse i forskellige tempi og motions med trin som ¼, ½ og 1/1 drejninger, syncopated steps samt sweeps, spins o.l.  Der danses til forskelligt musik – både country og non-country, Dette hold er for dig der danser mere end lige de 1½ time til undervisningen – du er ofte at træffe på dansegulvet til forskellige arrangementer rundt om i danselandet eller du går på samme niveau i en anden klub. Som udgangspunkt er dette holdet for dig hvis du synes at følgende er ok: 1. gang bliver en dans udlært grundigt. 2. gang gennemgås dansen. 3. gang får man vist en væg. 4. gang er man selvkørende. Dette er dog ikke en fast regel – der kan være danse hvor punkt 3 gentages. Dette afgør instruktøren! Om en dans er koreograferet for nylig eller om den har nogle år på bagen er underordnet – bare den bliver danset når vi er ude! Der forventes et stabilt fremmøde og engagement i undervisningen. Enkelte danse fra forrige sæson tages op i næste sæson og disse bliver gennemgået et par gange. Så er du ny på holdet så er det med at hænge i eller holde en lille pause. Der må kun danses i bløde såler / dansesko i lokalet. Spørgsmål vedr. dette hold kan mailes til Annette (instruktøren): annettedida@gmail.com ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------ Priser for Øvede 2018-19: Som første hold: 600 kr. Som efterfølgende hold: 200 kr. Medlemskontingent er obligatorisk for alle og koster 100 kr.
Her er det meget vigtigt at du får læst holddefinitionerne! Det er ikke fordi det er et ”stræberhold” men det er ud fra hvad jeg selv ville vælge hvis jeg skulle gå på et hold. Men vi griner og pjatter også! Her er der non-country og country (ikke så meget country og hvis der er så er det moderne country). Jeg forsøger at finde forskellige slags danse. I sæson 2017-18 blev det pludselig til ”en del” rolling 8 counts danse (også kaldet ”A-danse” på holdet). Der kom lige en stime lækre danse og de skulle da danses. Der vil også være nightclub og vals. Ikke mange, men jeg prøver at finde min. 1 vals. Men også gerne danse med fart på! - Annette, instruktør NB: Der er ingen undervisning på dette hold i uge 40 og 41 pga. ferie. De erstattes med undervisning i uge 42 og 51 - også selvom det ikke fremgår af vores kalender.